خون استیون جرارد ممکن است قرمز باشد اما وقتی بچه بود با جام هایی عکس یادگاری انداخت که خشم والدین لیورپولی خود را برانگیخت.
اورتون در سال 1987 فاتح جام قهرمانی لیگ فوتبال انگستان شد و عموی جرارد، لزلی، او را به باشگاه اورتون برد تا با دو جام قهرمانی لیگ و جام خیریه عکس یادگار بیاندازد. لزلی حتی یک دست پیراهن اورتون برای برادرزاده اش استیوی خرید تا بتواند با آن عکس یادگاری بگیرد.
جرارد در خصوص این موضوع گفت: پدرم عصبانی شد و مرا به خاطر اینکه این اتفاق رخ داده نفرین کرد.
بر پایه گزارش دیلی میل، اکنون جرارد 27 ساله تنها دو هفته تا بالای سر بردن جام قهرمانی فاصله دارد . کاپیتان تیم فوتبال لیورپول در آستانه بازی روز یکشنبه چلسی کاملا در آرامش به سر می برد.
بر پایه گزارش دیلی میل، لوییس سوارز، مهاجم اروگوئه ای تیم فوتبال لیورپول هم روحیه بالایی دارد و با لبخند در تمرینات این تیم شرکت می کند.
لیورپول در حال حاضر پنج امتیاز بیشتر از چلسی دارد و شش امتیاز بیش از من سیتی که یک بازی کمتر انجام داده است.(مهر )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد